Over ons

Tops Administratie & Belastingadvies is opgericht in het jaar 1998. Wij zijn een kleine en slagvaardige organisatie die diensten levert waarin administratie en belastingen een grote rol spelen.

 

Klein, maar met veel persoonlijke aandacht voor uw situatie. Daarbij kijken we niet alleen naar de korte termijnplanning maar uiteindelijk willen wij u assisteren bij de realisatie van uw lange termijn doelstellingen. Door ons in te schakelen kunt u meer bezig zijn met datgene waar u goed in bent, namelijk ondernemen !

 

Onze cliënten bestaan zowel uit (MKB) ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, internationale organisaties en particulieren.

 

Wij zijn aangesloten bij diverse branche organisaties. Deze lidmaatschappen brengt met zich mee dat wij ons aan gedrags- en beroepsregels willen en moeten houden. Dit geeft u de zekerheid van deskundigheid en onafhankelijkheid. Onze kennis houden wij op peil door het volgen van cursussen en het lezen van vakliteratuur.

 

Uiteraard realiseren wij ons dat onze deskundigheid zijn grenzen heeft. In voorkomende gevallen kunnen wij u in contact brengen met diverse specialisten binnen zowel ons eigen netwerk als diverse samenwerkingsverbanden.

 

 

Contact

Bezoekadres

Grasleeuwerik 15

5658 EG Eindhoven

 

T (040) 257 53 83

F (040) 257 53 92

E info@tops-adviesgroep.nl

 

KvK-nummer 17101140